Мъж води неизлечимо болното си куче за последен път да се порадва на морето, мястото където е билo най-щастливo.

Пиеро Температо се сбогува с любимката си Грета, завеждайки я на мястото, където е била най-щастлива. Историята разчуства хиляди хора в социалните мрежи.

“Довиждане, но не и сбогом… Ако можех, бих те помолил да се преродиш“, казва лоялния стопанин на най-верния си другар в последните й дни.

Un hombre llevó a su perra, enferma terminal, por última vez a disfrutar  del mar: "Si pudiera te pediría que renacieras otra vez" | Pronto

Пиеро Температо многократно водил кучето си, за да се любува на плажа, на морето, да се въргаля в пясъка, да си играе с нежния натиск на вълните. Но сега Грета, преживява последните си дни, засегната от неизлечима болест. Поради тази причина стопанинът й, роден в Италия, искал да й подари за последен път няколко дни на това спокойно място, на което тя толкова се радвала и където имали незабравими спомени. Въпреки че вече не можеше да тича или да играе, както в най-хубавите им моменти, мъжът искал да се сбогува с нея на това прекрасно място, усещайки въздуха и шума на вълните, които тя толкова обичала.

В последния й час той галеше козината й и нежно й говореше, разказвайки за съвместните им приключения и колко много я обича, Пиеро не я оставил сама до последния й дъх, през стотици прегледи, лечение, операции. Ето как лоялността отива към любимото животно до края.

„Знам… луд съм, че те доведох тук в твоето състояние… но исках да ти дам онази друга емоция… защото знам, че обичаш да виждаш необятността на морето, същата необятност на любовта, която изпитвам към теб.”, споделя също Пиеро в профила си в социаните мрежи.

Пиеро иска със своята история да напомни на всички, че любовта на нашите домашни любимци не е даденост, те няма да са до нас вечно.

“Ценете своите четириноги другари, ценете всеки един момент прекаран с тях защото любовта им е безгранична и всеки един миг около нас е един подарък от бог”

“В памет на Грета, кучето което винаги беше до мен”

Споделете тази статия с вашите приятели!