На 72-години, майката на Енрике Иглесиас впечатли всички с красотата си

48-годишният певец Енрике Иглесиас показа неостаряващата си майка. Трудно е да се повярва, че родителят на легендарния изпълнител вече е на 72 години.

Потребителите в социалните мрежи не можаха да повярват на очите си, когато видяха майката на певеца. “Какво? Тя наистина ли е на 72 години?“, „Как е възможно това?“

Красавицата Изабел Прейслер е майка на Енрике Иглесиас. На 72 години, тя без усилие се противопоставя на течението на времето, изглеждайки поне две десетилетия по-млада. Изабел се превърна в символ на грациозното остаряване, пленявайки публиката с елегантността и младежкото си излъчване.

Изабел Прейслер , енергична млада филипинка, която на 16 години, се осмелява да отиде в Мадрид, за да продължи обучението си в университета Мери Уорд. Около три години след престоя й в Испания пътищата й се срещнат с очарователно испанско момче на парти – не кой да е, а футболистът и амбициозният певец, който по-късно ще стане известна испанска музикална икона, Хулио Иглесиас. Интересното е, че той става първият й интервюиран, когато тя започва своето журналистическо пътуване със списание Hola.

След седем месеца ухажване, те се женят през януари 1971 г. и били благословени с три прекрасни деца: момиче на име Чабели и две момчета, Хулио младши и сърцатият певец Енрике Иглесиас. Въпреки че пътищата им се разделят през 1978 г., което води до развод, Изабел и Хулио остават непоколебими приятели и отдадени родители на децата си.

Изабел става бизнес дама и започва да произвежда собствена козметика. Една от ключовите тайни зад сияещата кожа на Изабел Прейслер е витамин С. Заслужава да се отбележи, че Изабел има своя собствена линия от козметични продукти, където основната съставка в повечето кремове и лосиони е витамин С. Този витамин има голямо значение за цялостното здраве, особено за имунната система. Но наистина се откроява със своите забележителни ползи за кожата.

В интервю от 2012 г. тя споменава, че не достатъчно само да бъде във форма; тя просто обича да поддържа супер активен начин на живот. Няма нещо, което да не яде! Може би това е нейната тайна. Изабела се наслаждава на всичко, но с годините се уверява, че всичко е въпрос на баланс и умереност.

Когато я попитали колко часа спи, тя призна: „Страхувам се, че не е достатъчно, но когато мога, се опитвам да спя поне седем часа .“