На крачка от черна куртка: шеф Ангелов изгони любимката на зрителите Царина

До големия финал в този сезон на “Hell’s Kitchen” остава малко и само най-добрите получиха черни куртки. Последните шест участника ще се борят за голямата награда от 100 000лв, като за тях истинската битка едва започва.

Тази вечер последните седем от готвачите в кухнята на ада, имаха за задача да пресъздадат ястието, с което си спечелиха място във формата, но с нов почерк. Царина, Чоткин, Сарамандов, Димитър, Михаела, Царина и Станислав се опитаха да направят това, за което всеки един участник в предаването мечтае, а именно да се добере до черната куртка, която символизира изящество и признание за цялостното представяне в кулинарното шоу.

Царина - Nova.bg

Първи черна куртка получи заслужено Чоткин, който показа израстване, като човек и кулинар. За жалост Никол, Сарамандов и Царина бяха тримата най-зле представилите се участници, като шеф Ангелов имаше тежката задача да изгони един от тях. След като Никол се спаси избора беше между Сарамандов и Царина, но в крайна сметка от предаването си тръгна Царина.

“Царина сваляй куртката! Ти беше последният хоби готвач в “Hell’s Kitchen”, но си първа в сърцата на народа. Любимка на цяла България, даже и на мен! Показа, че с характер и желание може и без диплома. Не се отказвай, продължавай да готвиш! Страхотно представяне, горд съм с теб! Твоето място е в кухнята, не в завода!” – каза на сбогом шеф Ангелов.

Царина е от Горна Оряховица и е хоби готвач, но с времето младото момиче спечели сърцата на зрителите, като една от любимите персонажи в иначе доста постния и скучен досега сезон в “Hell’s Kitchen”. По професия тя е машинен оператор във военен завод. В продължение на 7 години е била управител на заведение.

“Няма да се върна в зарода, там не е моето място. Благодаря ви, Тук научих много от вас, тези два месеца бяха най-уникалните в живота ми, да бъда тук, да бъда с вас и всеки ден да научавам нещо ново. Благодарна съм защото научих много, няма да изляза същия човек” – призна Царина, преди да напусне завинаги кухнята на “Hell’s Kitchen”

Кадри : “Нова Телевизия” / “Hell’s Kitchen”