Наталия Кобилкина и Гатьо в звездния отбор от новия сезон на “Hell’s Kitchen”

Съвсем скоро започва новия сезон на любимото кулинарно предаване на България – Hell’s Kitchen, като от Нова започват да повдигат завесата зад това, кои ще са звездните попълнения в станалия традиция отбор на известните.

Скандалната лекторка Наталия Кобилкина, ще застане рамо до рамо с Гатьо от “Игри на волята” 5, като се очакват незабравими моменти и типичните изцепки от колоритните участници.

Мъж разказа за абсурдна случка с Кобилкина и нейни курсистки на варненски  плаж : skandal.bg

Гатьо, който се самообяви за командир на племето на Гладиаторите в риалити формата, но се озова в редиците на женския отбор на Амазонките, ще се опита да подобри кулинарните си умения, като в “Черешката на тортата” не показа нищо особено в кухнята, но явно от продукцията са заложили на хумористичната част от характера му.
Унижиха мъжкаря Гатьо в "Игри на волята", крехката Вики е новата звезда на  България

Кобилкина от своя страна със сигурност ще засегне любимите си теми за любовта и интимните отношения между богати господа и жени търсещи лесен живот, като остава да разберем как ще се представи в кухнята от ада под зоркия поглед на Шеф Ангелов.

Новият сезон на “Hell’s kitchen” започва на 19-ти февруари, като епизодите ще бъдат от понеделник до сряда – в диапазона от 20:00 до 22:00