Не му пука кой какво му казва: 204-килограмов мъж позира гордо без дрехи и по банскои

Противно на времената преди години, днес освобождаването на „аз”-а и усещането за комфорт в собствената си кожа е нещо наистина важно за общността. Не напразно, много хора днес решават да се покажат такива, каквито са, без да се страхуват от критика, подигравки или „какво ще кажат хората“.

Те знаят, че се открояват като цвете в пустиня, но се чувстват комфортно с това. Дори когато други хора могат да бъдат „шокирани“ от по-екстравагантната личност или стил.

Ади Дел Вале е модел с големи размери, който се гордее, че революционизира света на модата и социалните мрежи, като позира и дефилира по бански костюми или без дрехи и гордо показва своята хомосексуалност.

Не го интересуват предразсъдъците или критиката, а само какво чувства към себе си. Ейди тежи 204 килограма и е латиноамериканец, като винаги е обичал света на модата и блясъка. Но през 2015 г. той започна да се показва открито и да се снима. Като с годините се превръща в истинска XXXL модна икона.

И не само разбива стереотипите за пола , но и тези за тегло и размер, защото Ady цели да покаже, че теглото от 204 килограма не е пречка да носим каквото си поискаме и да сме горди със себе си.

„От деца виждаме какво е красота по телевизията и я идолизираме, когато пораснем, защото на това ни учат телевизията и списанията. Но нещо е различно в наши дни: със социалните медии хората като мен имат предимство . „Можем да променим този разказ, така че другите да могат да виждат реалните неща от живота и един ден телевизията и списанията ще покажат тези тела, тела като моето.“

-Ади дел Вале в Брайтсайд.