От холивудската слава, до кофите за боклук – тежката съдба на супермодела Лони Уилисон

Бившата съпруга на звездата от „Спасители на плажа “ Джереми Джаксън – Лони Уилисън беше забелязана да рови в контейнер за боклук, показвайки колко се е променил животът на бившия модел на бански след раздялата със съпруга й преди десетилетие.

39-годишната Уилисън живее в свърталищв на бездомници в Калифорния от близо седем години, често засичана с дрипавите си вещи в пазарска количка.

Who is Loni Willison and what happened to her? | The US Sun

Бившето момиче от кориците на най-известните модни списания, за жалост тръгва по пътя на наркотиците, и е забелязана за първи път да скита по улиците на Лос Анджелис през 2016 г.

Raúl Brindis on Twitter: "Loni Willison, ex modelo, quien estuvo casada con  el actor de “Baywatch” Jeremy Jackson, vive en las calles de Venice Beach,  en Los Ángeles. Terminó en desde el

На снимките, заснети миналата седмица, Уилисън изглежда изтощена, без много зъби и с къса коса, далеч от нейните бляскави и стройни дни, бутайки количка в района на Санта Моника.

Уилисън, която често красеше кориците на списанията и червените килими, се бори с психични проблеми и злоупотреба с наркотични вещества през последните години, като всичко това излиза извън контрол след развода й с Джереми Джаксън през 2014 г. след две години брак.

Baywatch star Jeremy Jackson's homeless ex-wife Loni Willison found living  on LA streets after going missing for 2 years | The US Sun

Бурната връзка на бившия модел и фитнес модел приключва поради предполагаемо домашно насилие, при което Джексън се опитал да удуши младата жена.

При свадата Уилисън е пострадала с две счупени ребра, наранен врат и драскотини по лицето и тялото.

Former fitness model Loni Willison rummages through LA dumpster looking for  food after becoming homeless

Бившата актриса от сериала Expose обаче решава да не повдига обвинения.

Двойката се разделя веднага след предполагаемата атака на Джаксън и той влиза в къщата на американския Вип Брадър през 2015 г.

Loni Willison, bir zamanlar yıldızdı şimdilerde çöpten yiyecek topluyor!  Loni Willison nerede, şu an ne yapıyor,

„Отне ми повече от два месеца, за да се възстановя физически и психически от случката“, казва Уилисън в интервю за Sun преди две години.

Родената в Калифорния жена казва, че е била в „влошено психическо състояние“ след тежката раздяла и е започнала да изпитва трудности, след като е загубила работата си като асистент на пластичен хирург.

„Не можех да тренирам или да поема работа като модел“, добави тя.

She was a popular model: Loni Willison is now living her life as a homeless  person –

По онова време Уилисън смята, че има достатъчно средства, за да се справи, живеейки в богатия район на Лос Анджелис.

„Нямам мобилен телефон. Имам храна и имам къде да спя“, казва тя. „Получавам пари от тук и от там и за щастие има предостатъчно храна в кофите около супермаркетите.”

В интервю за DailyMail TV през 2018 г., където Уилисън се събира отново с приятелка и бивш модел Кристин Росети на улица в Мелроуз Плейс в Западен Холивуд, Уилисън обяснява, че в един момент не успявала да плаща сметките си, и в крайна сметка била изгонена от дома си в Западен Холивуд.

Ex-Wife of "Baywatch" Star, Loni Willison is Now Living as Homeless Person  - The Teal Mango

Съобщава се, че специалистът по нарко зависимости Лари Маринели, който притежава център за рехабилитация в стил комуна в западен Холивуд, е предложил да помогне на Уилисън безплатно, но тя очевидно е отказала лечение и се върнала отново на улицата след по-малко от 24 часа.

Ex-Fitness Model Loni Willison Now Homeless, Searches for Food in LA  Dumpsters

„Не съм говорил с бившия си съпруг. Не искам да говоря с приятелите си, справям се добре“, казва тя пред Sun. “Не искам никой да ми помага.”

Понякога животът ни изправя пред трудности, които сами трябва да преодолеем, но за жалост не всички успяват.

ТЕКСТ И ПРЕВОД : MOZACHE

Споделете тази статия с вашите приятели!