Самотно хъски си избра котенце от приют, стават най-добри приятели!

Както много от нас знаят, кучетата и котките често се представят като „врагове“. Въпреки всичко, това хъски от Тексас наскоро намери най-добрия си приятел и изненадващо, това е котка с шарена разцветка.

Стопанката на кучето Рейвън, Кристина, винаги е искала и куче, и котка, които да отглежда заедно. И дошъл денят в който решили да осиновят коте от местния приют, тя взела със себе си и своето куче, което трябвало да и помогне в избора на новия космат съквартирант.

Кристина знаела, че трябва да позволи на Рейвън да избере котката, за да е сигурна, че двете животни ще се разбират. И така, един ден тя завела Рейвън в приюта за животни в Лъбок, Тексас.

Когато пристигнали в приюта, Рейвън се озовал в компанията на четири котки. От всички котки, единствено малко сладко пухче на име Уди е обърнало внимание на кучето.

Доволна, Кристина разпознала моменталната връзката между двамата и не било трудно да вземе решението. На същия ден всички те се прибрали вкъщи, а Кристина и Рейвън посрещнли Уди както подобава за най-новото попълнение в семейството си.


От този ден нататък станали неразделни. Те са олицетворение на истинското приятелство. Двамата се гушкат, играят и ядат заедно и дори споделят храната и играчките си.

Уди не се интересува, че Рейвън е по-голям от нея, защото е безстрашна и винаги гони кучето из къщата.

По-долу можете да разгледате някои от най-очарователните снимки от техния Instagram.

Споделете тази статия с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!