Семейство отглежда коте, за което всички казвали, че “не си заслужава”, но то ги дарява с безгранична любов

В днешно време, хората стават все по-студени, но историите за любов и човечност са най-добрият начин да ни дадат малко вяра в човечеството. Точно като историята на тази двойка, която осиновява бездомна котка. Няколко седмици след осиновяването на котката те разбират, че е бременна. Тогава на бял свят се появили четири красиви котенца.

Но едно от котетата не приличало на другите. Малкото новородено на име Фъстък бил по-малък по размери от своите братя и сестри. Нейният стопанин Алекс дори каза, че то едва ли тежало достатъчно, за да бъде изтеглен от ветеринаря. То било родено с дефекти от едната страна на тялото. Имала само едно око и липсвали части от носа.

С напредването на възрастта Фъстък започнал да прилича на сладък пират. Тъй като зъбът му ставал все по-забележим, той изглеждал като Джак Спароу, в котешка маскировка.
Въпреки че Фъстък вече била пораснала котка, тя все още изглеждала като малко котенце поради малкия си размер.

Хората продължавали да казват на двойката, че запазването на Фъстък не си заслужава, поради недъзите му. За щастие, Алекс послушал сърцето си, а не хората.

„Малко състрадание помага много, защото давайки шанс на Фъстък, спечелих един от най-обичливите и мили другари“ Алекс каза за lovemeow.

В един свят, изпълнен с безчувственост, нека всички помним, че няма такова нещо като малко добро, всяко едно добро дело остава завинаги в сърцата ни.

Споделете тази история в вашите приятели!