Шеф Ангелов изгони Никол “Кордон Бльо”-то на броени дни от големия финал

С напредване на времето участниците в този сезон на “Hell’s Kitchen” стават все по-малко, като Тома от “Звездния” отбор напусна във вторник, а в сряда вечерта, шеф Ангелов показа вратата на една от най-надъханите участнички в предаването Никол, която живее и работи от години в Испания.

Никол започна участието си със силна визитка, като всички очакваха да стигне до финал, като дори и някои я спрягаха за големия победител в кулинарното шоу. Не така мисли обаче Шеф Ангелов, който в последните седмици заля с критики екзотичната готвачка, като тя от своя страна не спря да му представя испански ястия с ориз и скариди, което в крайна сметка й струваш и куртката.

“Не можеш да водиш отбора, дори когато ти го казах в прав текст нищо не се промени и резултатите са на лице. Сеирджии не ми трябват! Никол сваляй куртката!” – скастри Никол шеф Ангелов!

Никол не се слави, като любимка на публиакта и пое доста критики за негативното си отношение към другите участници, най-вече към фаворита на Шеф Ангелов – Чоткин. Двамата имаха дразги през целия сезон, но най-силно се усети в последните дни, което явно не се е понравило на продуцентите, които явно бутат опрделени участници. Според слуховете последните двама, които ще спорят за голямата награда са Чоткин и Сарамандов, но все още няма изтекла на 100% информация.

За победител при “Звездните” пък, в жълтата преса се спряга името на Бони, което скандализира верните почитатели на предаването, които не толерират тънките номерца и надменно поведение на фолк-певицата с богата музикална история.

Кадри: “Нова Телевизия” / “Hell’s Kitchen”