Шеф Ангелов изгони Стефани и Славейко, Симона се измести при сините и Димитър

След серия емоционални събития тази седмица, напускането на Калки във вторник и изгонването на емоционалната Стефани в сряда, Славейко също се прости с куртката, като по този начин даде възможност на Симона да премине при синия отбор и да се събере със своя любим Димитър, с когото се запознаха в началото на формата и до днес са неразделни.

Коалицията Станислав и Сарамандов очевидно саботираха отново играч, който им пречи в играта, и така успяха да елиминират Славейко, след като шеф Ангелов сметна, че вината за провала на вечерната резервация е изцяло негова.

Така вече останали трима сини и пет червени, беше ясно че един трябва да премине в по-малобройния отбор, като на Симона не и трябваше много след като шефа я попита:

“Симона искаш ли да помогнеш на Димитър да стигне до черната куртка?”, на което Симона отвърна положително и без много да му мисли облече синия цвят, което очевидно подразни Никол-“Кордон Бльото” и някои от съотборничките й.

Малко след панаирите, Никол не пропусна да вкара психо-атаки на крехката Симона, като предположи, че на 95% след края на предаването Димитър ще я остави и ще си хване пътя за САЩ, и тази саможертва не си е струвала, както и предателството към червения отбор.

До черните куртки остава само една глава, която най-вероятно ще падне в сряда или четвъртък, като очакваме във вторник още някой от звездния отбор да изхвърчи, след като от предаването ги бутаха доста напред за да изработят хонорарите си.

Кадри : “Нова телевизия” / “Hell’s Kitchen”