Ще ти счупя зъбите: Гатьо захапа участник в “Hell’s kitchen”, обидил го на “амазонка”

Любимото кулинарно риалити на България – “Hell’s Kitchen” продължи и тази седмица, като не липсваха емоции, както положителни така и отрицателни.

Червения отбор, представляван от дамите в предаването загубиха първата битка и се наложи да се преместят в “Бункера”, където щя спят без матраци, ще се наложи да живеят без багажа си, както и без най-ценното за една жена – гримовете.

Мъжете от друга страна спечелиха имунитет и се наредиха до звездния отбор, където се случи и очакваното. Гатьо и младия Керан успяха да се захапят още при представянето. Шеф Ангелов попита Керан какво знае за Гатьо?

“Амазонката от “Игри на волята” – изцепи се Керан, след което Гатьо се сопна сериозно и го предупреди, че ако още веднъж го нарече амазонка ще му счупи зъбите.

Задачата за двата отбора беше да сготвят любима закуска от детството, като готвачите нямаха ограничение в съставките и презентацията. Малко преди началото обаче, Гатьо потърси обяснения от младия Керан.

“Къде е ония тарикат? Я ела тука бе, Къв съм аз бе?” – извика Гатьо.

Керан се извини, но бившата амазонка не спря: “Значи само някой ако ми каже пак амазонка ще му избия зъбите, съвсем сериозно, ще стане страшно”, като захапа и Митко, който защити съотборника си.

Шеф Ангелов успя да охлади някак си страстите, като накара замесените в скандала да си стиснат ръцете.

Кадри : Нова Телевизия / Hell’s Kitchen