Скандал в “Черешката на тортата”: Манчев се видя в чудо с Асен и Виктория

Тази седмица гости в кулинарното предаване “Черешката на тортата” са Мариела Чобанова, Асен Маджаров, Роксана, Емануил Июджи и Виктория Зайкова, заелата второ място в предпоследния сезон на “Hell’s Kitchen”.

Седмицата премина що годе поносимо, въпреки че за първи път в предаването участници говорят за коалиция и бутане на някой друг от участниците, което не се хареса на зрителите, както и на шеф Манчев.

В четвъртък вечер, домакин беше скромния и харизматичен участник в звездния отбор от последния сезон на “Hell’s Kitchen” Емануил. Той, както се очакваше заложи на здравословната храна, като елегантно предястие с тиква, както и здравословна пица, която дори впечатли, иначе критичния шеф Манчев.

Скандала започна след една безобидна тема за “junk food” ( нездравословна храна от заведения за бързо хранене ), която Виктория засегна с въпроса си към Емануил, дали той яде подобна храна. Скандала се разрасна, когато Асен заговори за това, кога човек е готов да се обвърже, като Асен защитаваше темата, че хората трябва да създават семейство когато се почувстват готови и годините са без значение, а Роксана му скочи с атаки, че не е прав и след всички викове и крясъци са развалили вечерта на Емануил.

Виктория пък заговори за договорки и точки, като в началото на седмицата участниците се били договорили да си дават десетки, но й се струвало че заподозреният Емануил не е спазил договорката.

В крайна сметка обидената Виктория награди Емануил с 5 точки, които въпреки останалите 30, които сръчният готвач получи от другите участници, успя да събере едва 35.

Кадри : Нова Телевизия