Скърбящото куче не спира да гушка възглавницата на покойното си братче

Спенсър и брат му, Роки, споделяли специална връзка в продължение на десет години и живеели щастливо със семейството си. Според собственичката им Бет Фишър, Роки и Спенсър били най-добри приятели от бебета.

Правели всичко заедно, яли от една купа и спели в едно легло. Те били напълно неразделни, разказва Фишър пред The Dodo.

Семейството получи сърцераздирателна новина от своя ветеринарен лекар; Роки бил развил раков, бързо растящ тумор.

На този етап било твърде късно за лечение. За съжаление единственият бил да приспят Роки, за да не страда. Било тъжен ден за семейството, особено за Спенсър.

Когато Роки вече го нямало, Спенсър се скитал из цялата къща, търсейки брат си и плачейки, когато не успявал да го намери. За съжаление Спенсър правел това всяка вечер и скимтял до сутринта. Семейството решили, че трябва да направят нещо, за да помогнат на Спенсър да се справи.

И така, те поръчали персонализирана възглавница с лицето на Роки, отпечатано върху нея, и това определено помогнало за комфорта на Роки след смъртта на брат му. Сега Спенсър спи с възглавницата всяка вечер, сякаш отново спи с брат си.

Днес Спенсър носи възглавницата със себе си навсякъде и се гушка с нея почти денонощно. Той все още скърби за загубата на своя другар. Въпреки това, възглавницата на лицето на Роки е помогнала на Спенсър.

2.

3.

4.

Тази история ни доказва за пореден път, че животните чувстват и страдат досущ като нас хората, и не забравяйте, че за нас те са една страница от живота ни, но за тях, ние сме цялата книга.

Споделете тази статия с вашите приятели!