Слeд 70 гoдишeн брак, баба и дядо починаха заедно хвaнaти зa pъцe

Хванати за ръце, след 70 годишен брак починаха заедно. Вижте тяхната уникална история
Това е историята на двама влюбени, две души, които и смъртта не може да раздели. Норма (90) и Франсис (92) Плател, починали почти едновременно след 70 години брак. Дъщеря им Аманда разказва тяхната история.

Три години преди смъртта си, лекарите очаквали Норма да си замине от този свят, заради напреднала фаза на Алцхаймер. Тя продължавала да живее, а заради заболяването била настанена в специален дом за възрастни хора. Съпругът й Франсис я посещавал всеки ден и й посвещавал цялото си време.

man holds dying wife's hand after 77 years of marriage

След няколко микро инфаркта и падания станало ясно, че Франсис вече не може да се грижи пълноценно за себе си и семейството му го настанява в същия дом като Норма. От тогава двамата са абсолютно неразделни.

След като вече не можел да ходи, Франсис помолил сестрите в дома да приближат леглото му до това на съпругата му, за да може поне да държи ръката й. Така на 6ти януари двамата влюбени, хванати за ръце си заминават от този свят почти едновременно.

Представяте ли си толкова силна любов? Какво ли не бихме дали и ние да изживеем живота си така, пълноценно с любимия човек до нас!