След години на безплодие – жена изгубила надежда за свои деца посрещна петзнаци

Жена стана многодетна майка, като посрещна петзнаци след дълги и мъчителни години на безплодие, казвайки, че се чувства благословена.

27-годишната Стефани Фрийлс разбира, че е бременна през декември миналата година, но едва след Нова година тя и съпругът й Греъм научават, че във фурната няма само едно козуначе.

Двойката се борили с проблеми с плодовитостта в продължение на над пет години, като в крайна сметка постигат успех, след като Стефани се подложага на индукция на овулация и няколко кръга вътрематочна инсеминация – известна също като IUI.

По това време двойката живеели при родителите на Стефани, но след щастливата новина решили, че е време да се изнесат.

Жена ражда петзнаци след години на безплодие

„В началото на декември казахме на родителите й, че се изнасяме и имахме подписан договор за наем на малък апартамент“, каза Греъм пред Good Morning America .

Обяснявайки, че трябва бързо да анулират договора за наем, той продължи: „Обадих се на хазяина и казах: „Мисля, че ще имаме много деца и не мисля, че този апартамент вече ще работи за нас .’”

Цели пет бебета се раждат наведнъж, като пристигат на бял свят с тегло около един килограм всяко, след като били родени преждевременно с цезарово сечение.

Стефани и Греъм вече имат пет деца.  Кредит: Болница и медицински център Dignity Health St. Joseph's

Бебетата – четири момичета на име Аделин, Елиана, Линея и Харпър и едно момче на име Фишър – прекарали няколко седмици в интензивното отделение за новородени, като постигнали забележителни резултати, имайки предвид, че са родени толкова рано, според Андреа Хаслер, директор на отдела за жени и бебета в болница Dignity Health St. Joseph’s.

„Бяха над 20 души в родилната зала, защото всяко бебе има собствен екип от медицински сестри, респираторни терапевти и лекари, които да им помогнат при възстановяването след раждането“, каза Хаслер.

„Стефани също имаше собствен екип от специалисти и от страна на акушерството, за да гарантира, че е в безопасност и по време на раждането.“

Стефани роди през юни.  Кредит: Болница и медицински център Dignity Health St. Joseph's

За щастие Стефани ражда успешно през юни, тя добавя: „Както се очакваше, те наистина се нуждаеха от някаква дихателна подкрепа в началото.

Стефани и Греъм посрещат успешно и петте деца в своя дом в щата Вашингтон през уикенда. „Удивително е да са тук при нас, особено след толкова дълги години чакане“, добави Стефани.

Понякога чудесата се случват на тези, които искрено вярват в красотата на своите мечти!