След седем години надежда, мъж открива изгубената си 19-годишна котка

Една невероятна, но красива история за мъж от Калифорния на име Робърт, който живеел щастливо със възрастната си котка на име Чебон. Двамата били неразделни от 12 години, след като мъжът открива котенцето на улицата изоставено от своята майка, скитащо се в търсене на храна.

В един момент обаче Робърт взел решение да се премести в друг щат – Охайо. За съжаление Чебон изчезнал малко преди преместването. Въпреки, че Робърт направил всичко възможно: публикувал съобшения, флаери, обяви в интернет и го търсил навсякъде, дори отложил датата на заминаване с една година, стария Чебон така и не се появил и с натежало сърце Робърт взел тежкото решение да си тръгне.

Котките рядко достигат до 20 годишна възраст и Робърт бил загубил надежда, че двамата отново ще бъдат заедно, останали единствено красивите спомени и надеждата, че един ден двамата ще се срещнат в рая, но въпреки всичко пухестото животно все още живеело в сърцето на мъжа.

Седем години по-късно, когато новият живот на Робърт в Охайо вече бил уреден, той получава невероятно обаждане. Чебон е намерен! Жена го намира край пътя болен и отслабнал. След посещение във ветеринарната клиника, благодарение на чипа, ветеринарите от клиниката се свързали с Робърт.

Робърт не се поколебал и хванал първия полет за Лос Анджелис, колкото и средства да му струвало това. Срещата била толкова невероятна, че много свидетели на този момент не могли да сдържат сълзите си. Робърт прегърнал стария си приятел, който вече бил дядка на 19-годишна възраст, и котаракът отвърнал със същото.

Чебон се върнал в Охайо с любимия си стопанин, където, надяваме се, ще прекара остатъка от живота си в любов и котешко мързелуване, така както всяка една котка заслужава.

Понякога животът може да ни поднесе неочаквани изненади, но най-важното е никога да не губим надежда, докато я има, защото чудеса се случват, така както Робърт открива своя котарак след седем години надежда!