След три седмици заедно в “Hell’s Kitchen” Чоткин и Камелия: Ще те обичам до край!

Шести сезон на кулинарното супер шоу “Hells Kitchen” е към своя край, но това не значи че любовта в предаването се е изчерпала. След пламналата бурна страст между Димитър и брокерката Симона, както и романса между Полина и Славейко, които се награбиха малко след като бяха изгонени от предаването, зрителите станаха свидетели и на трета романтична сюжетна линия, тази между Чоткин и отпадналата по-рано от надпреварата Камелия.

Сърцатия готвач от село Червен Брег, който в последно време е трън в очите на останалите финалисти, спечели днешната мисия и с нея шанса да се види с близък човек. Въпреки, че Чоткин очакваше да се срещне със семейството си, от продукцията му организираха изненада – среща с отпадналата в четвъртата седмица от началото на предаването Камелия. Явно двамата са се сближили силно по време на престоя си, като Камелия сподели в интервю след изгонването си, че е влюбена в Чоткин и че му стиска палци до финала.

“Той е най-прекрасният мъж, с който съм се запознавала. Нямам търпение да се видим в реалния свят. И мога да кажа, че съм влюбена. Смятам, че срещнах голямата си любов в този риалити формат. Именно Чоткин е и моят фаворит за голямата награда. Знам, че ще я спечели!“, разкри тогава Камелия.

Добродушния Чоткин явно е бил нараняван в миналото и очевидно търси истинската любов, която среща в лицето на младото момиче, която дори си е татуирала инициалите на готвача на китката “Л.Ч.”

Срещата в изискан ресторант беше доста емоционална и откровена. Чоткин сподели, че си мисли за Камелия през цялото време, а Камелия го контрира, че ако не победи няма да има сватба.

“Няма такава жена, която да те е обичала толкова много… за три седмици, обичам те да!” – призна Камелия пред смаяния поглед на Чоткин, който отвърна “Леле, и аз си те обичкам”

Камелия сподели, че й се ходи в Мексико, а Чоткин се съгласи да я заведе, а за финал сподели “Ще те целувам, толкова ще те целувам, най-накрая си намерих една истинска, сериозна жена, която е влюбена в мен истински. Ками ще те заведа в Лондон и ще ти хареса”

“Камелия е най-красивата жена в целия свят за мен, тя остава моята жена завинаги!” – завърши синхронизацията влюбения готвач, преди да се запъти обратно в ресторанта на ада, където го очакваха част от финалистите от миналия сезон, с които петимата останали готвачи трябваше да премерят сили.