Случаен минувач, уловен от камера, хваща куче, падащо от 9-ия етаж и спасява живота й

Малко Ши Цу премина през ужасяващо преживяване в Рибейрао Прето, Бразилия, но благодарение на един героичен непознат всичко мина без трагични последствия. Малкото кученце Мел живее в апартамент на 9-ия етаж със семейството си, един ден тя била навън и си играела на балкона, когато решила да се качи на парапета.

Мел веднага осъзнала, че е направила грешка, като не успяла да се върне обратно, а от другата страна на парапета я чакало падане от над 30м височина. Уплашеното кученце не знаело какво да прави, тогава изведнъж тя се подхлъзнала. Усетила как малкото й телце се втурва във въздуха към твърдата земя. Бедната Мел сигурно е мислила, че ще умре, но не знаела, че един загрижен минувач видял всичко и се бил подготвил да прави всичко възможно за да омекоти нейното падане.

Вървейки по улицата Жоао Аугусто забелязал лаещо куче, заклещено на парапет девет етажа по-високо. Той веднага се притеснил за живота на кученцето, като осъзнал, че бедното животно е само на миг да се изпусне и падне на твърдия цимент.

Веднага щом Аугусто забелязал че Мел, губи равновесие, той се наместил така, че да има шанс да я уллови. За съжаление нямало време да получи чаршаф или кърпа от управителя на сградата, които биха могли да използват като трамплин, за да я хванат.

Мел се претърколила във въздуха и Аугусто просто трябвало да се подготви, да протегне ръце и да даде всичко от себе си. За всеобщо облекчение Аугусто успял да се намести на правилното място и да спре падането на Мел.

Кучето съборило мъжа на земята, но въпреки всичко бил невредим а и Мел била в безопасност. Аугусто казва в интервю, че е трябвало да легне на земята за секунда, за да си поеме дъх и да се съвземе от такъв напрегнат момент. Благодарение на този герой малката Мел оцеляла след падането и сме сигурни, че никога няма да го забрави.

Гледайте емоционалната сцена в действие :

Споделете тази статия с вашите приятели!