Теч в “Ергенът”: Ясни са финалистките, Алек си тръгнал преди финала, майка му не одобрила

Новият сезон на риалити предаването “Ергенът” започна, като втрещи зрителите пред екраните, както и изуми зрителите с поредния скандален подбор на участнички. Снимките на пикантното риалити приключиха средата на ноември, а вече се говори и за финалистките, които представители на спойлер секцията във форума “БГ-МАМА” умело издириха, след като проследиха активността на участничките в социалните мрежи, както и според вътрешна информация от кухнята на предаването.

Магдалена получи розовата роза | "Ергенът" 2024

Според вътрешна информация, когато останали двете финалистки, майката на Алек не одобрява избора и го навиква, като след това Ергенът затваря кутийката с пръстена. Въпреки нереалния сценарий без победителка, всъщност в изданията на формата в други държави, има доста такива финали, като със сигурност е доста по-различно от предишните сезони, както и по реалистично с оглед на участничките и условията във вилата.

Оказало се, че въпреки приятните условия в Турция, на които участниците се наслаждавали в първите два сезона, тази година базата била меко казано негостоприемна. Налагало се участничките да спят в стаи от по 6-7 души, с обща баня и тоалетна. Въпреки всичко, известността с която продукцията дарявала участничките оправдавала средствата.

Четирите финалистки, според теча на информация са Маги, Надежда, Йоанна и Валерия, като има потребители които са ги видели в Родос по време на снимки в последните дни на снимките, което потвърждава информацията от няколко източника.

Надежда - bTV Media Group - bTV

Въпреки, че няма победителка, последни две остават Магдалена и Нани, като явно любимката на Алек била именно Маги, но майчиното мнение натежало в последния епизод и младият мъж си тръгнал без избраница.

Всички дами в "Ергенът" вече са ясни: "Старите кучета" и един кон влязоха в  предаването (СНИМКИ)

Главният герой в риалитито също се оказал огромно разочарование за участничките. На кастинга бил представен пред момите като човек, обиколил целия свят, а в хода на снимките станало ясно, че е пътешествал само до Анталия.

Въпреки всичко се надяваме тази година спойлерите да излязат неверни, за да може интереса към предаването да остане до последния момент.

Кадри : “BTV” / “Ергенът”