Тройна сватба в “Хелс Китчън”: Димитър, Станислав и Чоткин предложиха брак

Дни преди големия финал, който идва в четвъртък, в “Hell’s Kitchen” тотално изтрещяха. Минути преди финала, шеф Ангелов изненада тримата останали участници Димитър, Чоткин и Станислав със скъпоценен подарък – диамантен пръстен.

В днешния ден състезателите имаха задача да приготвят ястие със своите половинки, като условието беше дамите да приготвят всичко сами под ръководството на своите шеф готвачи. Приятелката на Станислав – Нели, както и Симона на Димитър, приготвиха телешко, а Чоткин и неговата любима Камелия заложиха на агнешкото.

Димитър и Симона успяха да се справят най-добре и си спечелиха вечеря за двама, но нищо не подозиращата брокерка бе изненадана и от нещо друго. Шеф Ангелов беше подготвил пръстен, който да дари на един от участниците и избора му се спря на Димитър, като Симона явно шокирана си глътна граматиката. Димитър пък се ицепи “Щом шеф Ангелов ми е дал пръстен…”, а Симона се почуди какъв трябва да бъде отговора й. Явно в “Кухнята на Ада” този сезон има много любов, защото въпреки всичко, зрителите станах свидетели на цели три предложения за брак.

Станислав предложи на своята дългогодишна приятелка, Чоткин предложи на Камелия, а Симона каза “ДА” на своя любим Димитър, с когото се познават от два месеца.

Тази вечер се очаква да останат само двама представители на златните, както и двама представители на черни куртки, които ще се борят за голямата награда от 100 000лв в четвъртък/