Влади Зомбори взриви Арена София като Фреди Меркюри и великите “Queen”

Направи го! Влади Зомбори завърши забележителното си участие в “Като две капки вода” по невероятен начин. Любимецът на публиката вложи сърце и душа в изпълнението на песента “The Show Must Go On” на неповторимите Queen и се превъплъти в безсмъртния Фреди Меркюри по блестящ начин. Хилядите фенове в залата станаха на крака да аплодират даровития актьор, който въпреки че не е професионален певец, доказа че има глас по-добър дори от някои наши изпълнители.

“Капките ми дадоха много, това препознаване на моя образ, много хора разбраха че ме има, това ме прави адски щастлив” – каза преди изпълнението си Влади.

“Песента на Фреди е моето послание към целия екип, към всички хора които обичат предаването, към колегите ми, че ние си тръгваме от сцената, но шоуто продължава”

Големия финал събра хиляди почитатели на формата “Като две капки вода” за големия финал, който за първи път е в такива грандиозни мащаби. Всички осем участника имаха право да се борят за голямата награда, като участие взеха дори Геро в образа на Любо Киров и Димитър Рачков като Веселин Маринов, като част от програмата.

Влади изпълни “The Show Must Go On”, като една истинска рок звезда и публиката очевидно обича Влади, като феновете не спряха да аплодира поне минута след края на песента.

“С много голямо уважение към всички участници, ти ще спечелиш този сезон” – беше лаконичен Любо Киров.

“Ти пресъздаде Фреди, аз се вълнувах с теб, излъчваше Фреди Меркюри, евала” – похвали Фънки Влади.

“Ти ни разби.. да изпееш Queen в оригинална тоналност, аз такова нещо не съм чувал” – беше удивен Веселин Маринов.

След съвсем малко ще е ясен и победителя за този сезон, като почти сигурно е, че това ще бъде Влади, но все пак всичко е в ръцете на публиката, като журито и имитаторите нямат глас в последния лайф, а всичко се решава от най-верните почитатели на предаването.