Владимир Зомбори остави без думи публика и жури с изпълнението на Адел – Hello

“Като две капки вода” със сигурност прикова зрителите в понеделник вечер пред малките екрани, като развлекателното предаване очарова с талантите и имитациите си хилядите почитатели, но един от участниците тази вечер буквално остави без думи журито и публиката в залата.

В първия лайв през изминалата седмица, победата грабна Владимир Зомбори с безупречната имитация на Джъстин Тимбърлейк. Актьорът показа и завидни танцувални умения с хита „Sexy Back”. Владо и досега имаше солидна фенска маса, но след първата му вечер в “Капките” неговият рейтинг го изстреля в космоса. Хората са единодушни, че актьорът е най-даровитият участник във формата тази година.

Днес обаче, талантливият изпълнител вдигна нивото на съвсем друго стъпало, като срази публика и жури с невероятната имитация на великата британска певица Адел и нейната песен “Hello”

“Рядко някой може да ни остави без думи” – първи го поздравиха Рачков и Геро

“От 11 години съм тук аз, но този детайл, който представи беше нещо уникално, ти си изумително талантлив” – отбеляза Хилда Казасян

“Ти ни счупи главите, след първия лайф не мислех, че можеш да надградиш, но това нещо което направи тази вечер, сякаш познаваше Адел, аз съм изумен не знам какво да кажа” – призна Любо Киров

Някои от зрителите вече предусещат, че тази година победителя е ясен, но въпреки всичко конкуренцията е жестока и предстои да видим какво ще се случи.

Кадри : Нова Телевизия / Като две капки вода