Въпреки студа, куче остава да топли малките си насред снежна буря.

Всяко живо същество на нашата планета е готово на всичко в името на своето семейство. За всички е известно, че животните извършват героични дела в името на малките си и в тази статия искаме да ви разкажем за героичната постъпка на кедно куче-майка на име Сноубел, която въпреки силната буря и студения капан, в който попадат, не изоставя кученцата си и продължава да ги топли с тялото и млякото си.

След рутинна обиколка на доброволци, след снежна буря в района, животните са открити в Минесота, близо до езерото Рийд. Там хората се натъкват на куче и шест малки кученца. Хората веднага отвели кучешкото семейство в местния приют. Ветеринарите прегледали животните и установили, че кученцата са на около 3 седмици и са прекарали цялото това време на студено. Най-вероятно кучето ги е родило в студената гора, но това не е било причина да изостави потомството си и останала с малките до края!

След преглед на майката станало ясно, че тя няма мляко. Но когато се стоплила и се нахранила добре, този проблем вече не съществувал.

Историята на смелата мама и нейните малки смелчаги, придобила широк отзвук в социалните мрежи и скоро се намерили нови стопани за кученцата, а Сноубел била наречена майка героиня, тъй като не изоставила кученцата, въпреки студа и глада, на които били подложени.

Днес Сноубел има нов топъл дом, а всички нейни малки също са осиновени от добри хора и радват новите си стопани.

Понякога не осъзнаваме, колко силни чувства притежават животните около нас, но всяка една подобна история ни убеждава, че всяко живо същество заслужава любов и грижи, досущ като нас хората.

Споделете тази статия с вашите приятели!