Възрастно куче не може да сдържи сълзите си, когато среща стопанина си след 3 месеца раздяла.

Хана Форейкър е отдала живота си на военна служба. Работи в Кливланд, САЩ и обикновено обучението на момичето не се провежда далеч от дома, но този път се оказва различно и се наложило да прекара време в Оклахома.

Далеч от дома си от три месеца, родителите на Хана я чакали с нетърпение, а с тях и възрастно им куче на име Бъди, което винаги се отнасяло към стопанката си с невероятна топлина и било изключително привързано към нея от деня в който бива осиновено на 5 месеца.

През тези три месеца отсъствие на момичето, Бъди започнал да се държи съвсем различно от обикновено. Той вече бил дядка, с артрит и лош слух. Бъди имал проблеми с изкачването по стълбите, като спрял да се разхожда навън за дълги периоди от време, просто излизал понякога да подиша чист въздух. След заминаването на Хана, Бъди станал ленив и неактивен..

Когато Хана най-накрая пристигнала и се срещнала с домашния си любимец, кучето загубило ума си от радост. То легнало до господарката си, отпуснало глава в скута й и не спряла да скимти от щастие.

Момичето разказва, че оттогава Бъди станал по-весел, започнал отново да играе и дори да танцува, въпреки напредналата си възраст, Хана изтръпва при мисълта, че нейното любимо куче един ден ще си отиде.

Понякога не осъзнаваме колко силно се свързваме с нашите любими животни, една чиста любов, която не се гради на интереси и пари, а на привързаност и благодарност.

Споделете тази статия с вашите приятели!