Ясен е избора на песни за финала в “Капките” Влади Зомбори ще е Фреди Меркюри

Всичко е ясно! Тази година всеки един от участниците в любимия музикален формат “Като две капки вода” ще има шанса да спечели големия финал, като петима от тях започват с по две точки преднина, а последните четирима: Джулиана, фолк-певицата Мария, Панайот Панайотов и актрисата Елена, ще започнат с нула точки, но въпреки това за първи път в историята на “Като две капки вода” те ще имат възможността да се борят за победата.

На големия финал този сезон, който ще се проведе на 13-ти май в зала “Арена София” нищо не е сигурно, така че избора на певец и песен, която имитаторите си избраха ще има съществено значение за крайния изход и е от изключителна важност. По регламент, на финала всеки от участниците има право да избере изпълнител, който да имитира, както и песента, която да изпее. Тази година избора е доста шарен.

Любимеца на публиката Влади Зомбори си избра една от иконите на рок музиката Ферди Меркюри и разтърсващото парче “The Show Must Go On”, една от последните творби на великия Фреди, който пише песента след като научава, че е болен от СПИН и не му остава много, но въпреки това призовава: “Шоуто трябва да продължи”

Biografi Tokoh Dunia: Freddie Mercury, Sang Pelantun Bohemian Rhapsody  Halaman all - Kompas.com

Иво Аръков си избра Дан Рейнълдс от групата “Imagine Dragons”, а песента запази в тайна, но три от най-популярните парчета на групата са “Demons” ,”Bad Liar” и “Thunder”. Наско от БТР си избра Брус Дикинсън и вечните “IRON MAIDEN”.

Bruce Dickinson on His Wild Days With Iron Maiden

Мария избра Цеца (Светлана Ражнатович), най вероятно с песента Трепни, Християна Лоизу си избра легендарната българска певица Валя Балканска и песента “Излел е Дельо хайдутин”, Елена ще се впусне в дует като Елица и Стоян и хита им “Вода”.

Сърбия хареса "Вода" на Елица и Стунджи - News.bg

Джулиана Гани си избра кралицата на джаза Ейми Уайнхаус, без да разкрие, коя песен. А на големия финал Панайот Панайотов ще се превърне в Рой Орбисън и хита, саундтрак към филма-класика “Хубава жена” – “Pretty woman”

Както вече стана известно, двама от жури и/или водещи ще имат също задача да имитират по един изпълнител, които обаче се пазят в тайна от продукцията.