Ясна е ролята на Станислав и Денислава в “Един за друг” и “Hell’s kitchen”

Наближава пролетния сезон в телевизионния ефир и всички водещи телевизии, започват ожесточена битка за надмощие над зрителите пред малкия екран. Безспорно едно от най-успешните кулинарни шоута в България – “Hell’s kitchen” и симпатичното на хиляди зрители “Един за друг” са гвоздея в програмата на “Нова” в следващите няколко месеца, като продуцентите залагат на атрактивни участници и още по-утвърдени помощници, за да приковат вниманието на цяла България.

Денислава е най-добре класиралата се жена в сезон 5 на екстремното риалити „Игри на волята“, а също така е участвала в „Един за друг“, където отпада на крачка от финала. Станислав е победител в последния сезон на “Hell’s Kitchen”.

Един за друг (30.03.2021) - част 1 - Vbox7

Стана ясна и каква ще бъде новата роля на бившите участници в “Hell’s Kitchen” и “Един за друг”, респективно Станислав и Денислава. Двойката ще водят свои официални подкасти на предаванията, като големия победител от кухнята на Ада, ще посреща отпадналите гости след всяка елиминация, а Денислава ще прави същото, но с отпадналите двойки от романтичното предаване, като подкаста ще носи името “Един без друг”

За първи път от “Нова” вкараха подобен прийом с “Игри на волята” 5, където Ивка Бейбе водеше официалния подкаст на риалити формата в платформата YouTube.

Честито! Станислав от Hell's Kitchen вдигна приказна сватба - Известни - Edna.bg

Денислава и Станислав споделят ентусиазма, който изпитват и нетърпението, с което очакват новото си начинание, като със сигурност няма да липсват интриги и пикантни моменти, с които ще се постараем да ви запознаем преди всички други!

“Един за друг” се очаква да започне излъчване в ефира на “Нова Телевизия” на най-романтичния ден 14-ти февруари, а в кухнята на ада, първия епизод ще се излъчи на 20-ти. Всички очи са вперени и в интересния звезден отбор на кулинарното предаване, където рамо до рамо ще застанат Гатьо, Кобилкина и Бони.

Кадри : Нова Телевизия