Запознаха се преди 84 години и са приятелки и до днес. Всяка година празнуват заедно рождените си дни

Хиляди хора минават през живота ни, но само някои остават завинаги. Със сигурност в детството и юношеството сме се обграждали с хора, които сме смятали за свои приятели, но с напредване на възрастта кръгът на приятелството става толкова ограничен, че дори можем да преброим истинските си приятели на пръстите на едната си ръка.

Тези две жени знаят това много добре, запознават се в седми клас, имали са много приятели, но сега, 84 години по-късно, имат само един друг.

Филис Хайнс и Барбара Ноун са едни от онези наистина неразделни приятелки. Веднага щом се срещнали, те започнали близко приятелство, което ги крепи заедно през годините . Въпреки че и двете поели по своя път, омъжили се, родили деца и дори погребали мъжете си, те намирали начин да се срещат поне веднъж месечно.

Те не искат да спират да се виждат, защото спомените ги обединяват и ги държат живи всеки един ден.

„Това беше най-прекрасното приятелство на света“, казва Филис по време на празнуването на 95-ия им рожден ден , защото тъй като рождените им дни са само на няколко дни разлика, от малки обикновено го празнуват заедно.

„Честно казано, не си спомням някога да съм й се сърдила или да съм имала… Знаете какви могат да бъдат момичетата“, каза Филис, имайки предвид своята приятелка, която винаги я е придружавала в нейните приключения и е подкрепяла нейните решения.

Днес, на 95 години и след 84 години приятелство, двете правят всичко възможно да се вижда по-често , защото са наясно, че с годините животът става все по-труден и винаги е хубаво да имаш стар приятел до себе си.

Ценете своите приятели, защото не случайно казват, че те са богатство. Споделете тази история с вашите приятели!