Запознайте се с Федка, котаракът който разтопи хиляди сърца с „Вечно изненаданият“ си вид

В района на Ростов живее котарак с прякор Федка. Сега целият свят познава тази котка. Нейни снимки често се срещат в интернет, като медии от цял свят публикуват снимки на Федка в различни списания и онлайн публикации. Хиляди потребители наблюдават живота на животното в социалните мрежи. Оригиналният външен вид му носи славата, която го преследва и до днес.

Акцентът на Федя са неговите очи. Винаги изглеждат изненадани. Все още не е ясно защо котката изглежда толкова необичайно.

Федя боледувал през цялото си детство, бил много слаб. Не обичал да играе и често бил тъжен. Федка прекарал почти цялото си детство в спане и храна.

Въпреки това здравето на котката с времето се нормализира. Федка е отгледан от съседска котка от бебе:

„Проявяваше загриженост, грижеше се за него“, споделя Елена, жената която прибира чудатия котарак от улицата.

Вечно изненаданата котка Федя от Ростовска област покори социалните мрежи - Росбалт

Тази популярна котка скоро ще навърши две години.

Ростовската котка Федя покори световните медии

„За нас той е обикновена котка, отдавна сме свикнали с него. Честно казано, не очаквахме Федя да стане толкова популярен.”

Седи на шпагата и имитира Спайдърмен: как вечно изненаданата котка Федя стана световна звезда

В интернет има толкова много снимки на животни. Елена публикува снимки на Федя, за да ги сподели с приятели. Скоро обаче публикациите започнали да получават хиляди харесвания. В момента Федка има повече от 100 хиляди абонати.

Елена вече няма достатъчно свободно време, за да поддържа котешка страница, но обожава компанията на своя приятел, който винаги я развеселява с необичайните си физиономии.

Споделете тази статия с вашите приятели!