Жена откри новородено котенце по време на силна буря, превърна го в прекрасен котак.

Навън валеше проливен дъжд, така че Катрин крачеше много бързо, опитвайки се да избяга от настъпващата буря. Жената забеляла плъх на тротоара и била изненадана, че гризачът не се опитва да се скрие. Катрин погледнала по-отблизо топката козина, която почти се давеше в голяма локва, и осъзнала, че това не е плъх, а мъничко коте.

Жената грабнала бебето на ръце и се втурнала към вкъщи. Котето мълчаливо се било примирило със съдбата си, треперейки от студ, но в полу-отворените му очите жената видяла мълчалив въпрос: „Няма да ме нараниш, нали?“ Приближавайки къщата, Кат вече била влюбена в неочакваната си находка. От този ден нататък започва историята на Катрин и нейния нов котешки приятел.

Тя кръстила малкото коте Брус на името на осиротелия Брус Уейн, известен още като Батман.

Катрин го завела у дома и дала на малкото коте храна, от която то отчаяно се нуждаело. На третия ден Брус започнал да мърка.

Храненето и грижите за Брус се превърнали в работа на пълен работен ден за Катрин. Тя трябвало да става през нощта, за да храни бебето. Настройване на алармата не било необходимо, защото скоро жената разбрала, че въпреки малкия си размер, Брус е по-силен от всеки будилник, когато е гладен. Катрин взимала котето със себе си на работа през първите няколко дни от живота му.

На 12 дни Брус тежал над 100 грама!

Катрин и нейното семейство никога не са планирали да имат втора котка, но скоро след като започнали да се грижат за Брус, те знаели, че той ще остане с тях завинаги.

“Очите на Брус се отвориха!”

Брус започнал да се храни сам.

Имал нужда от малко помощ при подстригването, но малкият Брус ставал по-силен и по-голям всеки ден.

2.

3. Брус вече на девет месеца.

3. Брус на година и половина

5.

Днес Брус е силен котарак на почти две години и расте безгрижно в любящото си семейство, което го дари с втори шанс за живот.

Споделете тази статия с вашите приятели.