Жена откри подгизнало куче до кофите за боклук, превърна го в истински красавец.

Домакинята Ребека Ханс решава да се разходи със своето дете в близкия парк на малкото градче Лиенц. Жената чула тъжни звуци, идващи от близкия контейнер за смет. Приближила се и открила в храстите кученце, което се опитвало да намери нещо годно за консумация в боклука.

Жената извикала кучето при себе си, но в първия момент то се вкаменило, било ясно, че кученцето умирало от страх. Но все пак, за щастие гладът се оказал по-силен от страха. Ребека нарекла кученцето Панда, защото цветът му й напомнял на популярните азиатски мечета.

Ребека завела кучето в дома си и го нахранила. Поради системното недохранване, кученцето се хранело много бързо и лакомо. След топлата баня, разходката до ветеринаря и пътуването с автомобил, кученцето се справило повече от добре и дори не издало звук. Вероятно Панда усещал, че е открил своя ангел-спасител в лицето на милата жена.

Ребека осиновява Панда и животното става част от семейството. Днес кучето живее топъл и охолен живот, то е обичано и обгрижвано, както всяко едно куче на този свят заслужава.

Въпреки факта, че кученцето вече е пораснало, животното остава също толкова добричко, забавно и сладко.

Това е поредната история, която ни показва колко много може да се промени живота на едно бездомниче – от тежкия живот до кофите за боклук, до прегръдките на любящи стопани.

Споделете тази статия с вашите приятели!