Жената Стрелец – оптимистично момиче, което никой не може да опитоми

Стрелецът е любознателен и винаги любопитен. Този знак управлява Дома на философията, а жената Стрелец винаги търси истината при всякакви обстоятелства. Тя изследва дълбоко всеки мъж, жена и дете, с които има контакт, а темите за разговор могат да се движат от политиката до религията до сексуални предпочитания. Нищо не е извън границите на нормалното или тема табу за нея. Тя е гъвкава, изключително очарователна и се радва на всяко преживяване, което идва на пътя й. Жените Стрелец обикновено са откровени и независими – примамлива комбинация за мнозина. Но много често хората не ги разбират. Желанието им за свобода е толкова силно, че трудно може да бъде разбрано от някой представител на друга зодия.
Жената Стрелец и любовта

Любовта е една от вечните загадки за жената Стрелец. Следователно, тя е едновременно и най-желаната от нея награда и най-скритото съкровище. Тя иска партньор, който е психически и физически равен на нея самата, някой, който спокойно може да изрази с думи любовта си към нея. Често се страхува от интимност, а любовта за нея често разцъфва по естествен път от приятелства. Влюбената жена Стрелец е честна и надеждна. Тя е готова на всичко за партньора си, стига той да не се опитва да ограничава свободата и.

Жената Стрелец и кариерата

Жената Стрелец не би могла да понесе скучна кариера в офис. Свободолюбивата и натура я прави страхотен изследовател или журналист. Тя бяга от скуката като дявол от тамян. Ето защо професии, свързани с движението и постоянното учене на нови неща я привличат.

Жената Стрелец и здравето

Атлетична и силна, жената Стрелец знае как да се грижи добре за своето тяло. Ето защо тя често изглежда по-млада от колкото всъщност е. Трябва да внимава с преумората, защото тя е способна да я извади от равновесие и да наруши баланса в тялото и.

Споделете с вашите приятели!