Жоро Игнатов: Отказах да рекламирам верига казина и бързи кредити, принципите са ми по-скъпи!

Жоро Игнатов, един от любимите телевизионни водещи в българския ефир призна, че често получава покани да рекламира хазартни фирми и такива за бързи кредити, но отказвал въпреки хилядите, които му предлагали.

Ето какво написа Жоро Игнатов в личния си фейсбук :

“За пореден път отказах да стана рекламно лице на верига игрални зали. Категорично отказах да рекламирам и фирма за бързи кредити. Предложенията бяха примамливи, но НИКОГА не бих популяризирал хазарт и лихварство, дори да ме посипят със златен прашец. Принципите са ми по-скъпи!”

В последните години множество известни личности могат да се видят на екрана рекламирайки бързи кредити или хазартни компании, които обаче според обществото не трябва да бъдат популяризирани, поради етични причини.

Жоро Игнатов е роден на 25 юли 1975 г. в София. Завършва столичното 90-о COУ „Ген. Хосе Де Сан Мартин“ с разширено изучаване на химия и биология с отличен успех, а след това и две висши образования – „Право“ и „Публична администрация“.

Журналистката от БНТ Снежана Атанасова: Жоро Игнатов е истинският екзекутор  на Васа Ганчева!

Журналистическата си кариера започва през 1996 г. като новинар в някогашното „Радио 99“, където работи пет години. Там прави последното интервю, което Тодор Живков дава преди смъртта си.

От 2001 г. до 2007 г. е главен редактор на предаването „Искрено и лично“, излъчвано по „Би Ти Ви“. Паралелно с това е водещ и на предаването „Врява“ по Българското национално радио. След това едновременно е главен редактор на три предавания, а именно „Споделено с Камелия“ и „Баркод“, излъчвани по ТВ 7 и „Съдебен спор“ по Нова телевизия.

Успех занапред, Жоре!