Зодия Лъв през 2023г. – задоволително здраве, любов и множество пътешествия

Началото на годината ще бъде много благоприятно за представителите на знака Лъв. Януари е време за промяна към по-добро в много области на живота. Важно е да не се опитвате да контролирате ситуацията, а да използвате всички възможности, които се откриват пред вас.
През февруари, благодарение на този подход ще стане вероятно такова развитие на събитията, за което дори не сте предполагали. Някои представители на знака ще се решат на такава важна стъпка, като сключване на брак.

Най-важното през цялата година: преди да взимате променящи живота решения, трябва да обсъдите възможностите си с някой, чийто експертен съвет цените. Ако някой ви предложи нещо, което звучи твърде хубаво, за да е истина, вероятно не е така. Давайте си достатъчно време, преди да предприемете стъпка, която може да засегне живота на другите. Според хороскопа за 2023 г., тази година ще бъде изобилна, особено в любовта и кариерата – основните ви интереси ще са (трябва да бъдат) в комуникацията, финансовата и интелектуалната сфера, креативността и духовността.

С началото на 2023 година Слънцето встъпва в земния, отговорен Козирог, което ще Ви накара да правите нещата за успеха, а не за славата, както по принцип. Това обаче се променя към края на месец юли, когато Слънцето е във Вашата зодия и настъпва рожденият Ви ден.

Раненият Хирон също пътува през Овен (който управлява първият дом и е огнен знак) тази година. Това може да Ви накара да си зададете въпроса „Кой съм аз?”. Личностната криза е един от Вашите най-страшни кошмари и може да окаже огромен натиск върху егото Ви. За щастие успявате да се откъснете от тази натоварваща енергия между средата на юли и средата на декември, когато имате шанс да си спомните кои сте всъщност.

The Leo Musician: How Your Zodiac Sign Affects Your Music – Mella Music

Но какво да очаква един Лъв през 2023-та година :

1. Кариера

Пътуване, свързано с работа, е вероятно преди юни, най-вероятно на далечна дестинация. Ако сте жена Лъв, има шанс да заработи с нов екип, а също да усвоите нови способи за работа. Ще бъдете много щастливи, когато най-накрая да намерите истинското си място.

В професионален план през 2023 г. се очакват събития в отговор на някои отдавнашни и неосъществени желания на Лъва. Нуждата от признание, която остана да виси във въздуха от миналата година, ще се материализира през 2023 г. благодарение на възможността да станете истински стълб на целия екип и ценен партньор. Отношението на Лъва към работата ще се промени през новата 2023 година – вие ще станете по-сурови и трудолюбиви и ще укротите амбициите, които често са ви тласкали да искате да израснете, да направите още една крачка, независимо дали го заслужавате или не.

Las mejores 810 ideas de Leon de Juda ❤️ en 2023 | leon de juda, felinos,  fotos de animales salvajes

2. Любов

Предишните месеци позволиха на Лъва да открие колко значими са връзките, какво място трябва да заемат чувствата в живота му и каква роля играе в живота на хората, които обича. Новата 2023 година предлага безброй възможности за Лъва да потвърди любовта си към тях, доста трудна позиция за този, който предпочита да получи доказателство за обич, а не да го предлага.  За Лъвовете, които искат да се оженят, 2023 е подходящата година. Малко усилия от ваша страна ще издигнат връзката на съвсем ново ниво. Неомъжените да чакат предложения за брак.

3. Здраве

По отношение на здравословното състояние, със сигурност трябва да премахнете или ограничите мазните храни от диетата си – веднага ще видите и почувствате ползите. Физическата слабост, която започна да се проявява тази година, може да стане по-изразена през следващата година, главно поради претоварване и семеен стрес. От Лъва се иска много, не се предлага много и той трябва да погледне навътре, за да намери ресурсите, от които се нуждае. Вашият работен график също може да претърпи промени, които ще доведат до дисбаланси в диетата ви и ще трябва да сте по-организирани, да се грижите за себе си и да се храните правилно. Най-критичните проблеми могат да възникнат от недостиг на витамини и минерали, кости и стави, но също и зъби, челюсти и състояния, свързани със студено и влажно време.

Споделете тази прекрасна зодия с вашите приятели!