Мартин Елвиса пред Гала: Денислава ме предаде, все още не съм й простил

“Игри на волята” 5 приключи, като финалистите са вече ясни, както и големия победител Иван Рълев, но един човек обаче сякаш се изгуби след края на предаването, докато всички други участници даваха интервюта и публикуваха снимки, Мартин Елвиса запази мълчание, но днес реши да проговори пред официалния подкаст на предаването, както и пред Гала в “На кафе!”

Мартин Елвиса се разкри, отговори на тежките думи на Емануела към него

Мартин, както винаги направи много интересен анализ на цялото предаване, като не пропусна да коментира Мастагарков, Дунев, Денислава, Виолета и всички, с които е имал отношения и пререкания.

Елвиса призна, че реално преломния и най-труден момент е бил, когато е преместен в племето на “Гладиаторите”, като това е бил труден етап от играта и единствено Рълев е говорил с него, но това не го е сломило.

Мартин Елвиса елиминира Денислава в Игри на волята - Информационна агенция ПИК

Гала попита Мартин, кое е най-голямото разочарование за него, като Елвиса отговори категорично:

“Това е много лесен въпрос, това е Денислава разбира се, единствения човек, който аз чувствах близък в това предаване беше Денислава, тя беше човека, с който си споделяхме хиляди неща, както и по синхроните тя споделяше, че аз съм единствения човек на когото вярва, че аз съм единствения човек, който ще я пази, плака когато аз си тръгнах и в един момент…” – споделя разочарованието си Мартин.

“Ако лицемерието имаше лице, то това щеше да е Денислава” 

Гала попита, кое го огорчи от това, което е видял отвън?

“Тя не спираше да ме нарежда, как съм ги бил манипулирал, как съм ги бил обиждал, как ми се връзвали на акъла, тия всички неща, които говореше, аз тогава дори й се обадих и я попитах : Добре, кажи ми теб не те ли е срам сега да се гледаш по телевизията?”

Мартин Елвиса сподели, че Дени му се е извинила, но той категорично не приел извиненията и все още не си говори с нея по никакъв начин, както и че не поддържат никакви отношения.

Мартин коментира и Мастагарков, като отбеяза, че реално можеше по-леко да подходи към него… “Съсипах го факт, не мога да го отрека, но сега като гледам предаването си заставам зад думите, защото реално наистина той ме предаде, когато бях номиниран”

Голям скандал на Арената: Елвиса и Мастагарков се хванаха за гушите (Коалицията на двамата пред разпад)

За Дунев, Мартин беше лаконичен, като разказа, че бил изключително респектиран от него в началото, но начина му на игра бил покъртителен: “Дунев трябваше да влезе като човек с авторитет и да играе играта достойно, а той стана за посмешище…”

Никол Дунев след "Игри на волята": След като загубих майка си, станах много силна - Известни - Edna.bg

Елвиса коментира и Виолета, с която потвърди, че е отвратен от държанието й навън, като тя е продължила да го обижда в ефир, което не е достойно за жена на нейната възраст, и че той не би постъпил така и й пожела успех.

Най-вече Мартин наблегна за приятелството си с Момчил и Рълев, с които бизнесменът е останал най-близък от всички, като в края на предаването вечерта след финала, Момчи се прибрал с приятелката си, а Рълев и Мартин решили да посетят заведението на Елвиса по морето и да се забавляват до сутринта. Призна, че двамата се чуват почти всеки ден и се виждат редовно.

А какво каза Елвиса за бившата си приятелка Емануела и тежките обиди, която тя подхвърли в социалните мрежи прочетете тук:

Мартин Елвиса се разкри, отговори на тежките думи на Емануела към него

Снимки : Нова телевизия / Игри на волята / След игрите подкаст