Мартин Елвиса се разкри, отговори на тежките думи на Емануела към него

Финалистът от “Игри на волята” 5 вече живее живота, който е свикнал и сякаш светлината на прожекторите вече не е насочен към него, но след участието си в “На Кафе” и официалния подкаст на предаването във вторник, Елвиса засегна темата, която сериозно разклати реномето му, а именно, тежките думи на Емануела отправени в официалния й инстаграм профил.

Обидите на Емануела в социалните мрежи

Емануела обвини Елвиса : “Това трябва да е мъж на 40г, но защо е с поведение на хлапе на 18г с две деца, без семейство и без работа?! Какво знае за бизнеса, който уже негов – нищо, и по-добре, защото до сега щяха да са фалирали! Какъв точно милионер може да си, да ипотекираш апартамента си само и само да имаш малка част от нещо, което дори не разбираш! От малък, си мечтае да е известен, това е единствената му мисия в живота, но поне да имаше за какво, а той освен, злоба и агресия, е и лош пример, ужасно предупреждение за това в какво общество живеем!”

Пътят на Васил Василев и Валентин Петров в “Игри на волята” 5 приключи - Предавания - Акценти - Игри на волята - сезон 5 - Nova.bg

Мартин отговори на Емануела точно и ясно : “Първо не съм алкохолик, не страдам от абстиненции… Емануела каза, че съм нямал никакви пари, че съм искал пари от родителите си, което е смешно… Тате, да си жив и здрав цял живот да си ме гледаш така. Нямал съм заведения, водя приятели от “Игри на волята” за да правя реклама и да им плащам сметките, ипотекирал съм си бил апартамента, което малко започна да ме обърква, последно ипотекирал ли съм си апартамента да съм собственик на заведенията или нямам заведения”

Мартин Елвиса "захапа" бившата си Емануела и миската Моника в социалните мрежи

Мартин Елвиса пред Гала: Денислава ме предаде, все още не съм й простил

“Вие толкова много се обичахте преди? Защо така бе човек” , попита Ивка в подкаста на предаването

“Всичко това, което тя написа според мен е за да може да ме смаже, аз да изляза с лош имидж, да си мислят хората, че аз съм някакъв отвратителен тип, че нямам никакви пари, защото според мен тя не иска жените да ми обръщат внимание, според нея явно това е критерия, тя за това го прави. Иначе кой го интересува, кой какви пари има или няма…”

“Съжаляваш ли за вашата връзка?”

“Не няма как да съжалявам за нашата връзка, ние сме били повече от 5 години заедно, това е много време, при положение, че толкова време си бил с един човек не е сериозно да обиждаш по подобен начин човек, както тя направи, като според мен Емануела е просто наранена и озлобена и затова написа всичко това. Жалко е, че няма хора около нея, които да й кажат Еми, не го прави това, няма да е в твой плюс, това ще ти навреди по някакъв начин. Аз лично много уважавам семейството й, родителите й, сестра й, много ги харесвам и от моята уста лоша дума няма да излезе никога.”

Накрая Мартин призна, че в момента е сам и любовта не съществува при него, но се надява да намери вярна жена, която да го подкрепя и разбира, както и да не се влияе от хорското мнение, а да има собствена позиция.

А какво сподели Елвиса за Денислава, Дунев и Мастагарков прочетете тук :

Мартин Елвиса пред Гала: Денислава ме предаде, все още не съм й простил

Снимки : Нова телевизия / Игри на волята / След игрите подкаст