Рълев и Денислава купонясаха след финала на “Игрите”, Дунев избухна на чалга

Участниците от 5-ия сезон на “Игри на волята” се събраха на шумен купон, пише Bgdnes.bg .Всички изгледаха финалния епизод, разбира се, знаейки какво ще се случи. А след това забегнаха на чалготека. Най-деен на сцената бе 51-годишният Краси Дунев. Олимпийският вицешампион от игрите в Аталанта направо скъса синдижира и не можеше да бъде свален от сцената на чалготеката. Дунев се забавлява дори повече и от победителя и неговото обкръжение и разтърси всички с движенията си на дансинга.

Дунев (вляво) определено знае как да се забавлява

Междувременно се появи слух, че сочената за секссимвол от последния сезон на формата – Денислава, се е върнала при старото си гадже – Дани. Това се засили от снимка, на която бившият на тунинговата мацка куфее с останалите участници от формата по време на шумния купон.

Дамите от шоуто в разгара на купона

Денислав и Дани бяха доста популярна двойка. Участваха в друг форма на “Нова” преди време – “Един за друг”, но по-късно се разделиха.

Рълев и Денислава си остават приятели, след като връзката им не тръгва. Победителят в момента си няма гадже

Блондинката е имала и кратък любовен романс с победителя Рълев след края на шоуто, но двамата се разделят. Причината – не си пасвали. Така че напълно възможно е тя да се е залюбила отново с Дани.

Мартин Елвиса се разкри, отговори на тежките думи на Емануела към него

Източник : Bgdnes.bg